Laat je iPhone of iPad vandaag nog repareren.

Service en kwaliteit!
Laat je iPhone of iPad vandaag nog repareren.

Problemen met je iPad? We helpen je graag!

Service en kwaliteit!
Problemen met je iPad? We helpen je graag!

Uw ervaring


Hieronder vindt u reacties van onze klanten:

Vanmiddag mijn iPhone ter reparatie gebracht in Bredevoort , na 1,5 uur was hij gerepareerd! Top service! Hij doet zijn slogan eer aan!
Mark Pennings
Mijn telefoon was helaas teveel beschadigd maar de service in Bredevoort was fantastisch.
Jeanet
Nieuwe batterij in een iPhone 5, 15 minuten zorgvuldig en kundig vakwerk Toppie!!!
Zelf je afspraak plannen is wel zo makkelijk!!
Bedankt Daniel!Ruud RTC139
Ik ben heel erg goed geholpen, de service was super!
scholte
Goede service batterij vervangen van iphone. Heel vriendelijk.De klus was in een mum geklaard kon erop wachten en gebeurde met een grote vakkennis en betrokkenheid. Gratis parkeergelegenheid voor de deur.
Bakker
Echt een super service! Kan niet anders zeggen dan dat ik echt 100% tevreden ben. Ik heb gisteren mijn batterij laten vervangen, dit bleek vandaag nog niet helemaal goed te zijn.. Maar vandaag kon ik weer terecht en werd kosteloos geholpen. Zal IPhone Repair Service zeker aanraden bij vrienden en familie! Groetjes
Nicole
Serviceput Capelle aan den IJssel heeft me weer goed geholpen. Een aantal maanden terug is mijn iphone5 batterij vervangen. (kapot door gebruik verkeerde oplader). Helaas ging de iphone afgelopen weken op willekeurige momenten uit. Na contact kon ik zonder problemen terugkomen voor een gratis check. Omdat niet duidelijk was wat de oorzaak was, heeft hij er voor de zekerheid kosteloos een nieuwe batterij in gezet. Topservice en Snel!
Peter
Erg tevreden bedankt mijn iPad werkte al 1,5 jaar slecht en deed vervelend en dat is nu opgelost.
Rindert
Servicepunt Aalten
Winterswijkseweg 73
7126AA Bredevoort

Service zoals u mag verwachten, komt zijn slogan helemaal na.

Probleem:
Achter kant IPhone5s kromgetrokken.
Na prijs opgave afspraak gemaakt.
Keurig op tijd ontvangen en na een uur volgens afspraak weer op gehaald.
Perfect gemaakt ( nieuwe kast) en prima service.
Dit adres kan ik iedereen aanbevelen.
Teun Regelink
Mijn iphone 4 vanmiddag gerepareerd tot volle tevredenheid. Zal bij vrienden en kennissen de iphone reparatie service in Bredevoort aanbevelen. Veel succes met uw bedrijf.
H.J.Konings
Top service, heb enige tijd geleden een nieuwe batterij laten plaatsen in een Iphone 4S en nu werkte de camera niet correct ik ging er heen voor een reparatie en ze gaven kosteloos advies en alles werkt weer als een nieuwe!
Bedankt mannen!!
Pierre
Met plezier laat ik jullie weten dat ik ontzettend goed geholpen ben en jullie geambieerde serviceniveau ook echt heb ervaren!
Ik wil jullie bedenken hiervoor en ik zou zeggen: ga zo door!

Met vriendelijke groet,
Jolanda
Jolanda
Beste iPhoneRepairService,Nogmaals dank voor de snelle en professionele vervanging van het scherm van mijn iphone 3Gs!! Stond idd met 15 min weer buiten! Absolute aanrader!!Vr Gr Bernart
Bernart
Reparatie iPhone 4: Wij zijn hartelijk ontvangen met een bak koffie erbij. De reparatie van het gebroken voorscherm was binnen afzienbare tijd vakkundig verholpen. Prijzenswaardig!
G. Vinke
Reparatie : Vandaag mijn Iphone 4 laten repareren. Ik had hem laten vallen en het glas aan de voorkant was helemaal gebroken. Zeer snelle en professionele service! In een kwartiertje was het klaar! Zeer tevreden en zeker een aanrader!!!
Evelien Klein
Geweldig!!: Na enkele maanden rond te hebben gelopen met een barst nu in klein half uurtje een nieuw voorpaneel erin!! erg goede service en een keurig vakman! Sochtends gebeld en smiddags langs! Dankje voor de supersnelle service en afspraak
Niels
Geweldige service in Bredevoort .
De iPhone van mijn dochter had het scherm gebarsten na een val. Hij is werkelijk weer als nieuw. Zeer attente medewerker!
Firing
Snelle communicatie en reactie op mails. Afspraak snel gepland en reparatie keurig binnen afgesproken tijd.
Topservice dus!!!

Reparatie betrof vervanging scherm iPhone 5s
Wouter
Ik heb mijn scherm laten vervangen bij de iPhone Repair Service in Aalten . Snelle service en de iPhone is na 30 minuten weer tip top in orde. Bedankt Bas!
Sander
Afspraak gemaakt voor het vervangen van het scherm van een i-phone 5 .
Kon nog dezelfde dag nog terecht en klaar terwijl je wacht.
Goede service en keurig geholpen.
Johan